سومین مدرسه از سلسله مدرسههای فصلی فقه نظام، با عنوان «تبیین فقهی و اقتصادی خلق پول در بانکداری و دلالتهای آن برای طراحی مدل عملیاتی بانکی» با حضور آیت الله اراکی و اساتید حوزوی و دانشگاهی، از سوی پژوهشگاه فقه نظام و مدرسه عالی حوزوی ولی امر «عج» برگزار میشود.
با حضور آیت الله اراکی و اساتید حوزوی و دانشگاهی؛
مدرسه «تبیین فقهی و اقتصادی خلق پول در بانکداری» برگزار میشود
حوزه/ سومین مدرسه از سلسله مدرسههای فصلی فقه نظام، با عنوان «تبیین فقهی و اقتصادی خلق پول در بانکداری و دلالتهای آن برای طراحی مدل عملیاتی بانکی» با حضور آیت الله اراکی و اساتید حوزوی و دانشگاهی، از سوی پژوهشگاه فقه نظام و مدرسه عالی حوزوی ولی امر «عج» برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری حوزه، سومین مدرسه از سلسله مدرسههای فصلی فقه نظام، با عنوان «تببین فقهی و اقتصادی خلق پول در بانکداری و دلالتهای آن برای طراحی مدل عملیاتی بانکی» با حضور آیت الله اراکی عضو شورای عالی حوزه های علمیه و اساتید حوزوی و دانشگاهی، از سوی پژوهشگاه فقه نظام و مدرسه عالی حوزوی ولی امر «عج» برگزار میشود.
پاسخگویی به نیازهای اساسی جامعه و نظام اسلامی و کارآمدسازی دانش های دینی در مواجهه فعال با نیازها، چالش ها و پرسش های نوپدید در حوزه خلق پول و اصلاح عملیات بانکی و زمینه سازی برای تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه فقه نظام اقتصادی، از اولویتها و اهداف علمی و اجرایی پژوهشگاه فقه نظام در این دوره است.
محسن اراکی (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خبرگان رهبری): «تبیین کتاب فقه نظام بانکی»
محمدحسین حسینزاده بحرینی (ئیس کمیسیون بانکداری مجلس شورای اسلامی): «اصطلاحشناسی خلق پول و راهکار مدیریت آن» .
احمدعلی یوسفی (رئیس مرکز راهبردی اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه قم): «گزارشی از اقدامات علمی شورای بانکداری حوزه در قانون بانک مرکزی و قانون عملیات بانکی» .
حسین میثمی (دبیر شورای فقهی بانک مرکزی): «اقدامات و برنامههای شورای فقهی بانک مرکزی را با نگاهی به رابطه خلق پول و بخش واقعی» .
حسین صمصامی، (استادیار دانشکده علوم اقتصادی دانشگاه شهید بهشتی): «آسیبشناسی نظام بانکی و ارائه الگوی مطلوب».
سید مهدی حسینی دولتآبادی (عضو اندیشکدهٔ مطالعات حاکمیت و سیاستگذاری): «خلق پول و اشخاص مرتبط» .
مادرشاهی (دبیر گروه فقه نظام اقتصادی پژوهشگاه فقه نظام): «تحلیل ماهیت خلق پول از نگاه فقهی».
سید علی روحانی (معاون دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی): «ارزیابی نظام پولی مبتنی بر ذخیره جزئی با معیار کارایی و عدالت».
خاطرنشان می شود: شرکت در مدرسه فصلیِ « تببین فقهی و اقتصادی خلق پول در بانکداری و دلالتهای آن برای طراحی مدل عملیاتی بانکی» برای برادران حضوری و مجازی و برای خواهران به صورت مجازی خواهد بود.